14 ianuarie 2016

Aparat dentar de la Cris Smile


      De felul meu, sunt o persoană grijulie când vine vorba de aspect, dar mai ales de sănătate. Zâmbetul meu ține deopotrivă de aspect, dar și de sănătatea orală și niciodată nu mi-am neglijat dantura.

     Nicicând nu am văzut în dentist un dușman, genul de omul rău pe care-l ocolești fiindcă folosește instrumente zgomotoase, chit că ele nu-ți cauzează durere. În fapt, vizita la un cabinet stomatologic se cuvine să fie însușită ca un lucru absolut normal, încă din copilărie! Vei descoperi în doctorul dentist un dușman al cariilor și al problemelor dentare, astfel că dușmanul inamicilor tăi va deveni prietenul tău. Cu timpul, îl vei avea prieten și pe medicul ortodont, care-ți va rezolva orice problemă cu cele două arcade și-ți va oferi cea mai bună alternativă de aparat dentar pentru tine.

    Relația mea cu stomatologii a fost întotdeauna minunată, am încredere în profesioniști și mă las pe mâna lor când vine vorba de cele mai bune servicii dentare de care am nevoie. În fapt, dantura este cartea noastră de vizită. În cazul în care vă este frică de dentist, gândiți-vă că dantura este primul lucru care iese în evidență atunci când două persoane interacționează! 


    Rezolvarea problemelor dentare la o clinică stomatologică este la fel de importantă ca mersul la orice altă clinică și nu trebuie să ne neglijăm sănătatea orală, acordându-i mai puțină importanță decât i se cuvine.  Niciodată nu ești prea tânăr sau prea în vârstă pentru un aparat dentar! O dantură cu probleme îți poate afecta încrederea în tine și te va face să zâmbești mai puțin ori să vezi în problema ta un adevărat complex. Dincolo de aspect, o dantură ce necesită purtarea unui aparat dentar îți va crea multe situații neplăcute și dureri în timp, în cazul în care neglijezi importanța purtării unui astfel de aparat.

    Zâmbetul perfect există, chiar dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu cea mai frumoasă dantură. Cu un personal profesionist, clinica stomatologică Cris Smile ne asigură o varietate de modele de aparate dentare ideale atât pentru problemele copiilor, cât și ale adulților. Costurile aparatului constituie o investiție inteligentă în sănătatea dentară, cât și în frumusețea noastră, o investiție ce nu va fi nicicând regretată, deoarece rezultatele nu sunt doar vizibile, ci și spectaculoase.
    Aparatul dentar este perfect pentru a rezolva problemele de ortodonție și tehnologia modernă a facilitat crearea cât mai multor modele. Astfel, oricine poate obține dantura ideală cu ajutorul unuia dintre următoarele aparate dentare: aparat dentar fix, aparat dentar mobil, aparat dentar lingual STB, aparat dentar invizibil, aparat dentar Incognito.
    

      
     Cât despre procesul în sine de purtare a aparatului dentar, acesta diferă în funcție de pacient.  Oricum, dacă mergi la stomatolog cât mai devreme, la o vârstă mai frageă, îți garantez că tot procesul va dura mult mai puțin decât dacă vei amâna cu câteva luni sau cu câțiva ani. Eficiența aparatelor dentare este de necontestat, însă durata de acțiune depinde de la o dantură la alta, astfel că unii pacienți poartă aparat dentar pentru doar câteva luni, în timp ce alții au nevoie de 2-3 ani pentru a obține rezultatele dorite.


   În final, chestiunea banilor nu mi se pare de maximă importanță atunci când investiția este una pe termen lung, ca în cazul aparatului. Nu mă bucur de el doar pe moment, ci voi avea o viață normală datorită lui, o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect. Evitați, totuși, prețurile dubios de mici, deoarece este absolut normal ca o un aparat dentar de calitate, montat perfect să nu fie tocmai ieftin, dar să-și merite fiecare bănuț. Eu vă recomand clinica Cris Smile din București, deoarece prețurile sunt accesibile, deloc exagerate, iar personalul este alcătuit din profesioniști ce-și fac meseria din datorie, dar mai ales din pasiune.